Αποφράξεις Δάφνη: Για αποφράξεις φρεατίων αποχέτευσης Δάφνη από 50 € εταιρεία για αποφράξεις λεκάνης Δάφνη 6940431000 με 100% εγγύηση 24h.
Αποφράξεις Δάφνη, Εκκενώσεις Βόθρων Δάφνη, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ✓ΠΑΝΙΤΣΑΣ 50€
Αποφράξεις Δάφνη, Εκκενώσεις Βόθρων Δάφνη, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ✓ΠΑΝΙΤΣΑΣ 50€

Αποφράξεις Δάφνη, Εκκενώσεις Βόθρων Δάφνη, ✅Vothros24 Panitsas

Αποφράξεις Δάφνη, Εκκένωση Βόθρου Δάφνη: Για όλες τις Εκκενώσεις Βόθρων Δάφνη στην εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ✓ΠΑΝΙΤΣΑΣ θα έχετε τον τέλειο συνεργάτη όλο το χρόνο και τις αργίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος εκκενώσεων και αποφράξεων φρεατίων λεκάνης υδρορροών κα.
Απόφραξη φρεατίου Δάφνη από: ✅ 50€
Απόφραξη λεκάνης Δάφνη από: ✅ 50€
Αποφράξεις λεκάνης (πολλές): ✅ Προσφορές
Απόφραξη κάθετης υδρορροής Δάφνη: 🎯 50€
Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης Δάφνη: 60€ - 80€
Αποφράξεις Δάφνη: 50€
Εγγύηση υπηρεσίας απόφραξης: 6 μήνες
Άντληση υδάτων Δάφνη από: 120€
Καθαρισμοί φρεατίων Δάφνη από: 50€
Εκκενώσεις βόθρων από: ❤️ 90€
Απολυμάνσεις Δάφνη από: 50€
Έλεγχος με κάμερα Δάφνη: 80€
Πλύσιμο Βόθρου από: 🎯 150€

Τιμές υπηρεσιών πολύ ανταγωνιστικές και 24h!

Καλέστε μας, έτσι ώστε να διευκρινίσουμε τον όγκο της εργασίας που θέλετε να μας αναθέσετε.

αποφράξεις οικονομικός τιμοκατάλογος Δάφνη
Τιμές εργασιών οικονομικά φθηνά αλλά και με τεράστια εμπειρία και επαγγελματισμό.

Πόσο κοστίζουν οι Αποφράξεις φρεατίων Δάφνη;

Αποφράξεις φρεατίων Δάφνη τιμές: Το κόστος απόφραξης φρεατίου ξεκινάει από 50 Ευρώ έως 100 Ευρώ ανάλογα πόσα φρεάτια θα αποφράξουμε. Καλέστε 6940431000 για να μάθετε κόστος αποφράξεων Δάφνη και να πάρετε οικονομική προσφορά. Διαφορετικά στείλτε email στο info@vothros24panitsas.gr.

Γιατί Οικονομικές αποφράξεις Δάφνη και ✅Εκκενώσεις Βόθρων Δάφνη από μόνο ✅70€?

Αποφράξεις Δάφνη τιμές: ΠΡΟΣΟΧΗ: Μαζί με αποφράξεις στην περιοχή Δάφνη από 50 Ευρώ με κορυφαίους επαγγελματίες έχουμε και Τιμές Εκκενώσεων Βόθρων από μόλις ✅70€ είναι πραγματικές και εξηγούμε: Με το χέρι στην καρδιά σας ανακοινώνουμε ότι κανένα βυτίο δεν μπορεί να κινηθεί με τόσο χαμηλή τιμή. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που χρειαστεί άδειασμα βόθρου λίγων κυβικών. Καλό είναι, λοιπόν, να καλέσετε στο κινητό ή σταθερό που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα. ✅Αν είστε διαχειριστής σε πολυκατοικία καλό είναι να δείτε τις προσφορές μας πιο κάτω.

Ακόμη, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία σειρά ποιοτικές υπηρεσίες, που φαίνονται πιο κάτω.

Γιατί στις ✅Εκκενώσεις Βόθρων Δάφνη να προτιμήσω εσάς?

Είναι προφανές ότι οι εκκενώσεις βόθρων που εμείς προσφέρουμε δεν έχουν σχέση με αυτές άλλων εταιρειών. Μία σειρά λόγοι θα σας πείσουν ότι έχουμε απογειώσει το επάγγελμα και σεβόμενοι τόσο τον πελάτη όσο και το περιβάλλον προσφέρουμε με απόλυτη αφοσίωση.

Ποια πλεονεκτήματα έχετε σε αποφράξεις φρεατίων Δάφνη και ✅Εκκενώσεις Δάφνη?

Πολλά πλεονεκτήματα μας καθιστούν την καλύτερη αποφρακτική εταιρεία τόσο για για αποφράξεις όσο και Εκκενώσεις Δάφνη αλλά και σε όλη την Αττική.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ:

Ο στόλος οχημάτων που διαθέτουμε, όπως: Εκκένωσης βόθρων, Αποφρακτικά, ✅Ειδικά αποφρακτικά με δυνατότητα αναρρόφησης 2 τόνων κα. είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε κάθε επέμβαση με πολύ ακριβή στόχευση.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ:

Η αγάπη μας στο επάγγελμα που κάνουμε με εμπειρία σχεδόν 30 ετών είναι αξιοσημείωτη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

Έτσι, η αναφορά που έγινε προηγουμένως στον τελειότερο εξοπλισμό, που μπορεί να έχει μία εταιρεία εκκενώσεων, είναι αξιοσημείωτη: Μόνο στα κατάλληλα χέρια μπορεί να υπάρξει ✅100% αποτελεσματικότητα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ:

Μετά το πέρας των εργασιών μας, ειδικά σε νέους πελάτες, ζητάμε να γράψουν μία ✅κριτική στη Google. Είναι σημαντικό να επιβιώνουν οι σωστοί επαγγελματίες, έτσι ώστε το καταναλωτικό κοινό να απολαμβάνει μόνο υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΔΩΡΑ:

Κάνουμε δωρεάν απολύμανση σε κάθε φρεάτιο, που επεμβαίνουμε. Καλέστε μας για να σας εξηγήσουμε με ακρίβεια τις ιδιαιτερότητες.

Καλέστε μας για να πάρετε προσωπική προσφορά.

Πότε γίνονται οι περισσότερες κλήσεις για απόφραξη φρεατίου αποχέτευσης Δάφνη

Οι πιο πολλές κλήσεις γίνονται όταν συμβαίνουν έντονα καιρικά φαινόμενα και κυρίως νεροποντές. Τότε, αν και εφόσον δεν έχει γίνει άδειασμα βόθρου έγκαιρα, είναι πιθανόν να υπερχειλίσουν τα φρεάτια αποχέτευσης και να ψάχνετε Σαββατοκύριακο για εταιρεία. Καλέστε μας σε κάθε περίπτωση να ενσκύψουμε στο πρόβλημά σας και να πάρετε την καλύτερη προσφορά της αγοράς!

Θέλω φθηνές τιμές για ✅Αποφράξεις αποχετεύσεων Δάφνη

Οι φθηνές τιμές στις αποφράξεις αποχέτευσης Δάφνη της εταιρείας μας κυμαίνονται ανάλογα με πολλές παράμετρες: Χρόνος που έχει παρέλθει από την τελευταία συντήρηση ή κακοτεχνία προηγούμενου συνεργείου. Δυστυχώς διαπιστώνεται καθημερινά ότι "ξεφυτρώνουν" πολλοί επίδοξοι αλλοδαποί ως επί το πλείστον "αποφραξάδες". Εδώ είμαστε να αντιμετωπίσουμε κάθε ζημιά που έχουν προκαλέσει στο δίκτυο υδρορροών σας, είτε στο κάθετο είτε στο οριζόντιο. Αν, τώρα, η απόφραξη συνδυάζεται και με ✅εκκένωση βόθρου, τότε θα σας κάνουμε την καλύτερη συνδυαστική προσφορά. Ωστόσο οι παράμετροι θα είναι πλέον ο όγκος κυβικών που έχει ο βόθρος "ονομαστική χωρητικότητα", ο χρόνος που έχει παρέλθει από το τελευταίο άδειασμα, κα.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:

Αν είστε διαχειριστής πολυκατοικίας ή προϊστάμενος σε δημόσιο κτίριο, που έχει ξεχασμένο βόθρο (δεν είναι σπάνια η περίπτωση) καλέστε μας. Θα σας δώσουμε τηλεφωνική εκτίμηση για το ✅κόστος των εργασιών.


Προσφορές Μήνα και Τιμές για Αποφράξεις φρεατίων Δάφνη και Εκκενώσεις Βόθρων

Δείτε τις Προσφορές του μήνα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές τόσο για Αποφράξεις όσο και ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ

Εκκενώσεις Βόθρων
από 90€
Αποφράξεις φρεατίων Δάφνη
από 50€
Απόφραξη σιφωνιού
6940431000
Απόφραξη φρεατίου Δάφνη
από 🎯50€
Απόφραξη κάθετης υδρορροής
από ✅ 50€
Πλύσιμο Βόθρου Δάφνη
από 🎯150€
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Δάφνη - 9 απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα πελατών μας!

Στις εκκενώσεις βόθρων Δάφνη η εταιρεία μας έχει μία σειρά πλεονεκτήματα, που την καθιστούν κορυφαία στο χώρο της: ✅Διαθέτουμε τόσο Άριστο τεχνικό προσωπικό όσο και πιστοποιημένο και εκπαιδευμένο. ✅Επίσης, ο τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι υπερσύγχρονος. ✅Η ακρίβεια εργασιών εξυπακούεται λόγω της τεράστιας εμπειρίας μας. ✅Κάθε ενέργεια από εμάς και το προσωπικό μας αποβλέπει στην απρόσκοπτη λειτουργεία του συστήματος βόθρων και δεξαμενών λυμάτων σας. ✅Διαθέτουμε ελκυστικές τιμές, που συνοδεύονται από άριστα αποτελέσματα. ✅Η αποτελεσματικότητα είναι εξαιρετική.✅Εννοείται ότι η αυτοσυνέπεια λόγων και πράξεων μας χαρακτηρίζει σε όλο τον εργασιακό μας βίο και όχι μόνο. ✅Φροντίστε να ενημερώνεστε από κάθε νέο συνεργείο για τις εργασίες που θα εκτελέσει. ✅Οι εξειδικευμένες εργασίες μας απαιτούν πολυετή εργασία στο χώρο. Υπάρχουν και πολλοί νέοι επίδοξοι επιχειρηματίες, που δεν βλέπουν τις παγίδες! ✅Δείτε και τις επόμενες ερωτήσεις. Έτσι θα αποκτήσετε πληρέστερη εικόνα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε τόσο για εκκενώσεις όσο και καθαρισμούς βιολογικών βόθρων κα.

Θα επιλέξετε εμάς για την εκκένωση βόθρου στη Δάφνη ή αποφράξεις Δάφνη όπως και σε όλη την Αττική για μία σειρά λόγους: ✅Ταχύτητα: Κάνουμε σωστή και γρήγορη δουλειά. ✅Υψηλός Επαγγελματισμός. ✅Παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα με πιστοποιήσεις και εγγυήσεις.✅Καλύτερος λόγος ποιότητας/κόστους. ✅ISO 9001:9015. Διαθέτουμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. ✅Με την πολυετή εμπειρία μας προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες για την παράδοση του χώρου σας καθαρού και με δωρεάν απολύμανση φρεατίων. ✅Τέλος, η στόχευσή μας σε κάθε νέο περιστατικό είναι η μόνιμη επίλυση κάθε προβλήματος σε συνεργασία με το διαχειριστή ή ιδιοκτήτη στη Δάφνη. ✅Από όλα τα παραπάνω συνάγεται ότι η εταιρεία μας πρωτοπορεί στην εκκένωση βόθρου Δάφνη αλλά και όλη την Αττική. Αυτό συμβαίνει, διότι στην εταιρεία μας Πανίτσας Αποφρακτική έχουμε project plan, εμπειρία και στοχοθεσία. Το σχέδιο ανατροφοδότησης από τους πελάτες μας κάνει να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να διατηρούμε την πρωτοκαθεδρία.

Η πανδημία του Covid-19 έφερε τα μέτρα και το σχέδιο Χ.Α.Μ.! ✅Τι σημαίνει σχέδιο X.A.M. για την Δάφνη; ✅Αυτά είναι τα αρχικά του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας: Πλένουμε τα Χέρια, Κρατάμε Αποστάσεις και Φοράμε Μάσκα. ✅1. Η χρήση μάσκας εξυπακούεται από όλο το προσωπικό μας. ✅2. Ακόμη και στο τηλεφωνικό κέντρο μας τηρούνται οι προληπτικές αποστάσεις. ✅3. Συνεχώς διενεργούνται rapid test, για τη μέγιστη ασφάλεια όλων μας. ✅4. Η απολύμανση όλων των επιφανειών και του εξοπλισμού είναι φαινόμενο συνεχές στην καθημερινότητά μας!

Άδειασμα βόθρου: Το προσωπικό στην εταιρεία μας ασκεί με επιμέλεια τα καθήκοντά του όσο απαιτεί η κατάσταση που αντιμετωπίζει. ✅Σε πολυκατοικίες που έχουμε συμβόλαιο με το μήνα διαφέρει ο χρόνος επέμβασης. ✅Σε νέα περιστατικά εξετάζουμε όλη την εγκατάσταση και ενημερώνουμε τον υπεύθυνο εκ των προτέρων. ✅Σε βιομηχανίες όλες οι διαδικασίες μπαίνουν σε προγραμματισμό, ώστε να λειτουργούν απρόσκοπτα. ✅Επισημαίνουμε ότι δεν αφήνουμε υπόλοιπα εργασιών και φροντίζουμε μετά την απομάκρυνση του συνεργείου μας να μένει ο χώρος καθαρός, πλυμένος και ασφαλής.

Η Τιμή για ένα βοθρατζίδικο στη Δάφνη ξεκινάει από τα 50 Ευρώ. Το ποσό αυτό κλιμακώνεται ανάλογα με τα κυβικά που πρέπει να εκκενωθούν. ✅Θέλω βοθρατζή είναι μία έκφραση που δεν χρησιμοποιείται πια εκτός από τους πολύ παλαιούς κατοίκους της Αττικής.

Το κόστος για αντλήσεις υδάτων στη Δάφνη κυμαίνεται ανάλογα με: ✅την απόσταση, ✅το βάθος της άντλησης, ✅την προσβασιμότητα, ✅τον όγκο των υδάτων που θα αντληθούν, κα. ✅Καλό είναι να καλέσετε στο 6940431000 και να ενημερωθείτε προσωπικά για το ζήτημα που αντιμετωπίζετε. Σκοπός είναι πάντα η ολοκληρωμένη υπηρεσία με σκοπό τη μακροχρόνια συνεργασία.

Να είμαστε για σας ο πιο κατάλληλος συνεργάτης τόσο σε απφράξεις όσο και σε εργασίες εκκένωσης σε όλο το λεκανοπέδιο.

Καλέστε εκκενώσεις Πανίτσας 24h μόνο παντού και πάντα για τη μέγιστη αξιοπιστία και τη μεγάλη εμπειρία. Ο κ. Πανίτσας Αντώνιος είναι διαπιστευμένος επαγγελματίας με τα περισσότερα συμβόλαια σε μεγάλες βιομηχανίες, αλυσίδες καταστημάτων. Ο όμιλος εταιρειών του με πολύ οικονομικές αποφρακτικές εργασίες, καθαρισμούς βιολογικών βόθρων, άντληση υδάτων 24h είναι δίπλα σας!

Στο ερώτημα "Θέλω τιμές για άδειασμα βόθρου στη Δάφνη τώρα" η απάντηση έχει ονοματεπώνυμο: ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ. Πραγματικά στον τιμοκατάλογό μας έχουμε απορροφήσει όλες τις αυξήσεις τιμών στα καύσιμα. Καλέστε μας για να σας δώσουμε προσωπική προσφορά, αφού πρώτα ακούσουμε με προσοχή το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Χάρτης Εκκενώσεις βόθρων στη Δάφνη

Υπηρεσίες Εκκένωσης Βόθρων - Δάφνη

Αντλήσεις Υδάτων

"Μας εμπιστεύονται οι δέκα μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα με τα παραρτήματά τους για κάθε δύσκολο έργο και ακόμη πάνω από 500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Σε μας έχετε βρει τον όμιλο αντλήσεων υδάτων που θα κλείσετε συμφωνία κυρίων, διότι έχουμε λόγο τιμής."

Αντλήσεις Υδάτων
Άδειασμα Βόθρου

"Καθαρίζουμε το βόθρο σας με πρωτόκολλο εργασιών χωρίς να αφήνουμε υπόλοιπα εργασιών. Στο τέλος γίνεται και δωρεάν απολύμανση στα καπάκια, έτσι ώστε να μη γίνει εστία μολύνσεως για κάθε είδους έντομα ή τρωκτικά. Προστατεύουμε την περιουσία σας με σεβασμό στο περιβάλλον."

Άδειασμα Βόθρου
Πλύσιμο Βόθρου

"Το πλύσιμο όλης της εγκατάστασης απαιτεί επιδεξιότητα και προγραμματισμό έργου. Με στοχοπροσήλωση σε αυτά που θα μας υποδείξετε και σε αυτά που πρέπει να γίνουν και υπαγορεύονται από την εμπειρία μας η υπόσχεση είναι μία: Μπορείτε να επαναπαυτείτε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί με 100% επαγγελματισμό.."

Πλύσιμο Βόθρου
Μεταφορά Λυμάτων

"Αυτή η αποφρακτική υπηρεσία είναι στην καθημερινότητά μας, διότι έχουμε δεκάδες πολυκατοικίες με συμβόλαια συντήρησης με το μήνα. Ακόμη, επενδύουμε διαρκώς σε νέα βυτιοφόρα οχήματα για να μεταφέρουν τα λύματά σας με ασφάλεια τηρώντας όλους τους κανόνες των συναρμόδιων υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών και Περιβάλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής."

Μεταφορά Λυμάτων
Καθαρισμός Λιποσυλλέκτη

"Ερχόμαστε τώρα στο στοιχείο μας! Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι πολλοί κάνουν καθαρισμό αλλά ελάχιστες εταιρείες μπορούν να εκδώσουν παραστατικό πιστοποιητικό. Αυτό είναι άκρως απαραίτητο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Διαφορετικά, πού πετώνται τα καμένα λάδια; Απαγορεύεται με το ισχύον νομικό πλαίσιο να τα ρίχνουν στο αποχετευτικό δίκτυο."

Καθαρισμός Λιποσυλλέκτη
Καθαρισμός Βιολογικού

"Ο Βιολογικός Βόθρος για να λειτουργεί σωστά και να μην αχρηστέυσετε τον ένα βόθρο, πρέπει να συντηρείται από εταιρεία που να γνωρίζει τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα προσέγγισης. Μόνο έτσι θα έχει μακροζωϊα και δεν θα κληθείτε να πληρώσετε ζημιές στο άμεσο και απώτερο μέλλον. Αντίθετα πρέπει να γίνεται συντήρηση και καθαρισμός του με νόμιμο παραστατικό για την καλή λειτουργία, [...]"

Καθαρισμός Βιολογικού
Εκκένωση Βιολογικού

"Η Εκκένωση δεν είναι κάτι που πρέπει να σας προβληματίζει. Ωστόσο αν δεν είστε ευχαριστημένοι από την τωρινή σας εταιρεία, είτε διότι δεν αδειάζει μέχρι τον πυθμένα αλλά αφήνει υπόλοιπα, είτε διότι δεν έρχεται στην ώρα του ο βοθρατζής, καλό είναι να μας καλέσετε για να βρούμε μία ορθή και μόνιμη λύση. Φυσικά μπορείτε και να μας στείλετε email, όπου [...]"

Εκκένωση Βιολογικού
Καθαρισμός Αντλιοστασίου

"Ένα αντλιοστάσιο είναι η καρδιά του δικτύου και συνήθως υπάρχει όταν υπάρχουν οικίες, διαμερίσματα, γκαράζ ή επίπεδα εργοστασίων ή βιοτεχνιών κάτω από το -1. Σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργεί αντλία λυμάτων σε μικρής ή μεγαλύτερης χωρητικότητας βόρθο, έτσι ώστε να αντλούνται τα μη στερεά λύματα προς άλλο βόθρο ή στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ."

Καθαρισμός Αντλιοστασίου
Πλύσιμο Βενζινάδικου

"Στα βενζινάδικα πρέπει κάποιος να γνωρίζει τι πρέπει να γίνει, διότι αν δεν προσέξει, πιθανώς ο ιδιοκτήτης ή διαχειριστής να πετάξει τα χρήματά του από το παράθυρο, όπως συνηθίζεται να λέγεται στο εξωτερικό. Λόγω του πλυντηρίου αυτοκινήτων με τα χρόνια ή τους μήνες και ανάλογα με το βαθμό χρήσης, μαζεύονται λύματα που προκαλούν δυσοσμία αλλά και υπερχείλιση πολλές φορές."

Πλύσιμο Βενζινάδικου
Πλύσιμο Μαρμαράδικου

"Στα μαρμαράδικα που λειτουργούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής συσσωρεύεται η σκόνη από τις εργασίες των γλυπτών ή και από τον κοπτικό μηχανολογικό εξοπλισμό σε δεξαμενές. Αυτές πρέπει να καθαριστούν και απαγορεύεται να διοχετεύονται στο δίκτυο, όπως επιτάσσει το ισχύον νομικό πλαίσιο. Άρα η συντήρηση μία φορά το χρόνο με την έκδοση νόμιμου παραστατικού είναι απαραίτητο να γίνει. Καλέστε μας ή [...]"

Πλύσιμο Μαρμαράδικου


Τελευταία ενημέρωση: 10 Μαΐου 2024. Συντάκτης: Πανίτσας Αντώνιος.

Κοιν.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ - ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

  • Δευτέρα 00:00 - 23:59
  • Τρίτη 00:00 - 23:59
  • Τετάρτη 00:00 - 23:59
  • Πέμπτη 00:00 - 23:59
  • Παρασκευή 00:00 - 23:59
  • Σάββατο 00:00 - 23:59
  • Κυριακή 00:00 - 23:59

ΧΑΡΤΗΣ